Hei og takk for sist

Det var utrolig herlig og deilig og jeg vet ikke hva å få være hjemme i jula. Det var så fint å se igjen hele familien min, kattene mine, hunden min, de fantastiske vennene mine. Og ikke minst få bo seg inn i det nye huset til meg og mamma. Tusen takk igjen til alle sammen for de briljante julegavene mine! jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem for godt. Men først:

Heike dro til Texas på fredag for å besøke sin eldste datter, Lara. Neele ble plantet hos tanten og onkelen sin. Så her sitter jeg alene i nr. 16. I dag gav jeg meg selv fri fra omtrent alt, og har brukt mesteparten av tiden på å sitte i senga og se på dr. who. Som er fantastisk, forresten. Hvorfor har jeg ikke sett nøyere på dette før? Det faktum at David Tennant spiller the Doctor gjør saken bare enda bedre (han er for så vidt grunnen til at jeg begynte å se på det i første omgang). Ellers i dag har jeg snakket med mamma, ryddet litt på rommet mitt (var en tur i Köln i går), dusjet, kokt meg en porsjon ris og brettet origami. Hele tiden iført pysjbukse og rutete flanellsskjorte (bortsett fra i dusjen, men det sier jo seg selv). Hvorfor har jeg vært latskapen selv, spør du? Jo, du skjønner, det er den tiden av måneden igjen, og jeg har vondt i magen. Hvis ikke hadde jeg nok tatt toget inn til Dom City (Köln, altså) og flyktet fra snøen inne i et museum. Men den gang ei. Jeg klarte jo å komme meg til Köln i går, trass smerter. Men i dag gikk ikke det. Hva jeg gjorde der i går? Jo, jeg jaktet på Wolverine-filmen, kjøpte en lenge etterlengtet manga, gikk amok inne på Yves Rosche og moret meg med å titte i kostymebutikkene som plutselig har dukket opp, nå som det snart er karneval. Det er skikkelig Big Deal her i Tyskland. Jeg fant en pirathatt jeg har blitt meget glad i, i en av butikkene. Kort sagt, jeg shoppet. Brant opp penger. Skrumpet lommeboka. Men helt blakk er jeg jo ikke. Dessverre må resten av pengene mine gå til magedansinstruktøren min. Danset på tirsdag, dagen etter at jeg kom tilbake hit. Det er fortsatt like gøy. Og det er veldig godt å vite. Mandag var en helvetesdag, men den orker jeg ikke å snakke om. La meg bare si det slik at jeg tror ikke jeg orker å fly fra Köln/Bonn med det første. Jeg liker Airberlin-flyene, men hvis jeg kan slippe en hel dag med venting og bytting av fly, så setter jeg meg heller på toget til Düsseldorf og flyr med Ryanair any day. Virkelig. Ellers har uka gått helt som normalt. Neele hadde fri frem til torsdag, så jeg var hjemme med henne i to dager, men vi sov begge veldig lenge, og klarte oss fint. På onsdag var hun hos en venn omtrent hele dagen, så jeg fikk gjort mer eller mindre det jeg selv ville. Hun savnet moren sin veldig på fredag (Heike dro tidlig på morgenen til flyplassen), men det gikk bedre utover dagen. I morgen har hun også fri, så kanskje jeg får tatt den museumsturen da. Må bare sjekke om de er åpne.

Til slutt, meg som Lumberjack.

Skyld på Hugh Jackman. Litt av skylda burde også gå til Iddy.

Thank you and goodnight!

Reklamer
Published in: on 10.01.10 at 9:01 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://voodoobaby.wordpress.com/2010/01/10/hei-og-takk-for-sist/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommentarerLegg igjen en kommentar

 1. Visste ikke at du har en skjorte – nytt!
  Who who? Which who? Whose Who? When Who? What Who? Oh, him! Dr. Who!
  Jeg så ham i 197kremt3 eller no slikt, seiglivet fyr ——– var min desiderte favorittserie den gang.
  Fasching – rart navn for carneval, om karneval i wiki: «Germany, especially the western part, North Rhine-Westphalia and Rhineland-Palatinate is famous for Karneval celebrations such as parades and costume balls. Cologne carnival is the largest and most famous. Cologne, along with Düsseldorf and Mainz, are held in the public media to be Germany’s three carnival «strongholds». In parts of East and South Germany and Austria the carnival is called Fasching, also called Fastnacht or Fasnet.»
  Now ye´all know.

 2. Du er utrolig fin i den skjorta. Litt gøy å se deg i annet enn lyse eller mørke svart. Hold ut, hold ut. Snart kommer våren. Snakket med Cornelia på lørdag. Hun ringte egentlig for å takke for julekort, og utveksle litt nytt (lite nytt). vi ble veldig enige om at vi må fortsette å holde kontakten. Støtter deg med tanke på Dusseldorf. Sikkert litt dyrere, men bare 1/3 av reisetiden. Ellers er ikke du den første som har hatt trøbbel på en flyplass.

 3. Dusseldorf har sky-trains til terminalen som henger på skinner oppe i luften. Så det kan være verdt en tur. Leste et eller annet sted nå nettopp at den godeste Jackman visstnok skal være nye ansiktet til Lipton Ice Tea, hvilket ser litt sykt ut i hodet mitt. Og involverer et merkelig hawaii-ish tema. Huh. In other news, the good doctor er nå bestilt. Here’s to cheating customs I guess 😉

 4. Litt mer reisestoff. Ryanair påstår at de flyr til Dusseldorf, nærmere bestemt til en flyplass som heter Weeze, like ved den hollandske grensen. Nærmeste by er Hengelo i Nederland. Til Køln er det to timer med tog og man må bytte to ganger. De flyr fra Oslo påstår de, men Torp er jo to timer unna Oslo også. Så da blir konklusjonen: Oslo – Dusseldorf med Ryanair = 2 timer i lufta og 4 timer på bakken!
  I dag er det bare minus 6.

 5. Hahah! Det er den beste pysjamasen i hele verden!

  • hehe, takk. selv om det teknisk sett ikke er pysjen min.

 6. You’re a lumberjack and you’re OK.. 😛


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: